Sinterklaas: Black Friday 2022 is aangebroken

Zoals vanouds plaatst SinterklaasRadio op Black Friday traditioneel een bericht speciaal voor Sinterklaas. Ook voor Sinterklaas zijn de energiekosten gestegen, dus mag het allemaal wel wat goedkoper.

En dit jaar is niet anders: Black Friday is weer aangebroken en dat betekent dat veel (online) winkels grote acties hebben. Sinterklaas zal hier dus zeker even op klikken. En ook aan de ouderen wordt gedacht.

Bol.com
De webshop Bol.com stunt dit jaar met aardig wat acties.

Zo zijn de Apple Airpods Pro 2 in de aanbieding voor € 284. En Sinterklaas pakt de Xbox Series S Console mee voor € 229. Kijk je graag tv op je tv, maar heb je geen Smart TV, dan maak je die nu heel snel smart met de Nokia Android TV Streaming box. Zo luister je ook via je TV naar SinterklaasRadio!

En Sinterklaas, voor alle Bol.com Black Friday aanbiedingen klikt u hier.

Butlon Boodschappen
De Butlon Boodschappen service heeft ook een aanbieding. 102 Sun vaatwastabletten voor € 6,50. En 1 liter zonnebloemolie voor € 1,75. En we weten hoe duur olie kan zijn. Sinterklaas kan weer rustig boodschappen doen dit weekend.

CenterParcs
Af en toe mag Sinterklaas ook een weekendje weg met zijn Pieten. Daarom heeft CenterParcs aanbiedingen voor de Kerstvakantie en het voorjaar.

MediaMarkt
Bij MediaMarkt zijn natuurlijk ook weer Black Friday aanbiedingen. Televisies, telefoons, game consoles, stofzuigers, je kunt het zo gek niet bedenken. Neem een kijkje bij MediaMarkt.

CandyOnline
Online kun je het lekkerste snoep weer vinden bij CandyOnline.

HEMA
Bij HEMA krijg je nu 20% Black Friday korting.

 
  • 25/11/2022