Luisteren


Luisteren via de computer

Achter de computer kun je natuurlijk ongestoord luisteren. Je kunt een ‘webplayer’ openen om SinterklaasRadio te beluisteren, maar je kunt de streams ook in je eigen players openen, zoals iTunes, Winamp of Windows Media Player.

 


Webplayer

iTunes

Winamp

 

Luisteren via je tv

SinterklaasRadio is ook via televisie te beluisteren. Heb je een Smart TV (of een Smart web-box voor je TV) zoek dan de TuneIn app, en zoek naar ‘SinterklaasRadio’. Je kunt dan via je televisie (en home cinema set) luisteren naar SinterklaasRadio.

SinterklaasRadio Android app

SinterklaasRadio is te beluisteren via de SinterklaasRadio app voor Android!

Let op: Heb je problemen met de Android app, ga dan naar m.sintradio.nl op je toestel. Deze speler werkt op een Android-toestel.

SinterklaasRadio Windows app

Of klik hier om de Windows Bureaublad-app te downloaden.

Internetradio’s

Er zijn ook internetradio’s beschikbaar waarop je SinterklaasRadio kunt ontvangen. Heb je zo’n speler, zoek dan in de directories gewoon naar ‘SinterklaasRadio’ en het moet goedkomen.

Gebruik anders één van de bovenstaande spelers en gebruik de bijbehorende stream-links.

Luisteren via iPhone / Tunein / Mac

SinterklaasRadio is ook te beluisteren via Tunein en apparaten die gebruikmaken van de Tunein-directory. Klik hier voor de pagina of download de Tunein app voor je iPhone.

Je kunt ook iTunes gebruiken op een Mac. Gebruik hiervoor deze link: http://play.sinterklaasradio.nl/live.pls.

Luister nu SinterklaasRadio
Advertentie
Je hoorde net
Twitter

SinterklaasRadio 2018 is bijna voorbij. SinterklaasRadio wordt binnenkort automatisch Christmas Hits KerstRadio. Bedankt voor het luisteren en alvast hele fijne feestdagen van alle Radiopieten en Sinterklaas. Tot volgend jaar! christmashits.net

© Copyright 2010-2019 SinterklaasRadio.nl | Mogelijk gemaakt door Dotpoint.nl | Praktische informatie